Qui som?

Som  un  grup  de teatre amateur del barri de la Sagrera, portem  més de 20 anys fent teatre al barri i pel barri. Tenim vocació de barri,  els membres de la nostra associació són veïns i veïnes de la Sagrera, i  ens oferim al barri com un actiu per totes aquelles persones  que vulguin fer teatre al nostre barri . Som una associació teatral inscrita en el registre d’associacions de la Generalitat. Estem ubicats al Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca”, on  treballem les nostres creacions, és el nostre lloc d’assaig . Darrerament formem part de la Federació d’Entitats de l’ Espai30, on conjuntament amb altres entitats del barri treballem per impulsar  aquest espai com a un equipament social i cultural del Barri.

Entenem el teatre com un procés creatiu i com a una forma  de transformar la realitat, des d’una mirada crítica, també una manera d’entendre i expressar els nostres sentiments i passions, des dels personals fins els socials. Ens agrada el teatre que apel·la a l’espectador fent pensar i reflexionar sobre els conflictes personals i la realitat social.

Hem participat al Cicle de Teatre Amateur “Taló Amunt” organitzat  pel CC de la Sagrera. Ens hem presentat  a quasi totes les edicions del Fica’T al SAT. Col·laborem en les Festes Majors del barri de la Sagrera, fent representacions dels nostres espectacles. Tenim establerta una col·laboració amb la Nau Ivanov, on hem fet tallers formatius i formem part de la Escola de l’Espectador.

El Grup de teatre GATS va néixer d’un grup de pares i mares de l’escola el Sagrer. Es tractava d’una activitat per a i des de l’escola, i era allí on assajàvem i actuàvem. Al cap de 4 anys vam deixar l’escola i vam ubicar-nos al Centre Cívic de la Sagrera, “La Barraca”

Formalment com a entitat des 2005, fent teatre des de 1998.

Premis:

Som un equip i ens ho passem molt bé!!

Enllaç d’interés