Pensant Lorca

Pensant Lorca és el nostre segon treball que no descansa en una obra escrita per ser interpretada. És un treball que sí descansa en la creació artística d’una part de l’obra de Lorca i a la qual donem la nostra particular i modesta mirada.
La intenció de dir “Pensant Lorca” és volguda, perquè no pensem en Lorca o la seva obra. Vol significar que construïm, concebem el món Lorquià des del nostre mirall que pretén reflectir el seu. Perquè Lorca és un artista global que ofereix una mirada complexa i diversa, des de diferents instruments interpretatius de construcció artística, del món que el va envoltar i que va reinterpretar.
Hem volgut oferir el seu ric calidoscopi expressiu que va des del més oníric quan beu d’una sensibilitat surealista, al més realista quan surt del bressol de la cultura popular.
Així la nostra performance “Pensant Lorca” aprofita la seva obra poètica, dramaturga, lírica i fins i tot pintòrica per oferir-vos un espectacle que reflecteixi aquest món Lorquià tan complex. I ho fem aprofitant alguns d’aquells pals artístics que ell va tocar. Veureu i sentireu moviment, imatges, cant, teatre, música … perquè pugueu vosaltres construir des de l’emoció i la raó el vostre món Lorquià.